Bedrijfsreclamemateriaal.nl
Op bedrijfsreclamemateriaal.nl kun je veilig een bestelling plaatsen en betalen. Onze webshop en bestel- en betaalsysteem zijn voorzien van een SSL-verbinding. Dit is een beveiligde verbinding tussen jouw computer/tablet/telefoon en de website. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje bovenin je browser. Ook staat er https (i.p.v. http) voor het internetadres.

ssl

Levertijd
De standaard levertijd is gemiddeld 5 dagen. Als de levertijd anders is dan staat dit aangegeven bij het product.

Spoedlevering
De meeste print producten kunnen wij ook met spoed leveren. Tegen een toeslag is dan een levertijd van slechts 2 of zelfs 1 dag mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Bezorgen
Reclamemateriaal en Fotoproducten worden na goedkeuring van het bestand/de foto op kwaliteit binnen 5 werkdagen verstuurd (tenzij anders vermeld). Bestellingen dienen op werkdagen voor 15.00 uur te zijn afgerond voorzien van een bestand dat voldoet aan de aanleverspecificaties. De bestellingen worden bezorgd door PostNL of DHL. Onze vervoerder levert uitsluitend op werkdagen en niet op zaterdag en zondag.

bezorgen

Verzendkosten
De verzendkosten zijn:
Nederland:
Normaal: 6,95
Middel grote pakketten:  15,-
Grote pakketten: 45,-
Belgie:
Normaal: 15,-
Middel grote pakketten:  29,-
Grote pakketten: 49,-

Reclamemateriaal of Fotoproduct retour sturen
Onze fotoproducten en reclamemateriaal worden voor jou op maat gemaakt op basis van de door jouw geuploade foto of ontwerp en jouw product specifieke keuzes op onze website. Om die reden kun je het maatwerkproduct niet naar ons retourneren. Uiteraard kun je het product wel retourneren wanneer je niet tevreden bent over de kwaliteit, wanneer het product beschadigd is en/of wanneer er onderdelen missen. Breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte. Heb je een klacht? Stuur ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van je fotoproduct een omschrijving van jouw klacht, voorzien van een foto van het betreffende product naar: info@bedrijfsreclamemateriaal.nl.
klanttevredenheid

Productie
Onze reclamematerialen en fotoproducten worden geproduceerd bij een van de grootste printbedrijven in Europa, gevestigd in Dokkum – Friesland (Nederland). Hierdoor voldoen onze producten aan de hoogste productie- en kwaliteitseisen op een verantwoorde manier.

printproductie

Algemene voorwaarden
Download hier onze algemene voorwaarden

Contact
Heb je een vraag? Je kunt altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer: 06 – 422 655 10 of e-mail: info@bedrijfsreclamemateriaal.nl

Bekijk ook de aanleverspecificaties voor bestanden.